Een waterdichte procedure om te realiseren wat we je beloven

Waterdichtheid is een belangrijk principe in ons vak en dat willen we ook in onze aanpak duidelijk maken.

Snel antwoord op je vragen

We willen snel reageren op al je vragen. Wellicht krijg je ons meteen aan de lijn als je belt naar 0477 61 87 14 maar mocht je toch op ons antwoordapparaat terechtkomen, dan bellen we je binnen de 24 uur terug. Dat geldt trouwens ook voor de schriftelijke vragen die we online toegestuurd krijgen.

Gedetailleerde prijsofferte

Verwacht je een prijsraming, dan kan dat op basis van plannen van je architect of na een plaatsbezoek waarvoor we eerst een afspraak maken. Na het plaatsbezoek ontvang je binnen de 10 dagen een gedetailleerde offerte. We stellen je ook voor om het voorstel samen te overlopen, zodat je bijkomende vragen kan stellen. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Zodra je de offerte goedgekeurd hebt, maken we verdere afspraken voor de uitvoering van de werken.

Een stipte en snelle uitvoering

We starten de werken volgens afspraak. Afhankelijk van de opdracht blijven we een dag of enkele dagen op de werf maar zelden langer dan 3 dagen. Zodra de werf is opgestart werken we ze ook af. Aangezien de zaakvoerder meewerkt, zal je steeds een aanspreekpunt hebben die je vragen meteen kan beantwoorden.

Op het einde van de werken nemen we alle afval mee.

Certificaten en subsidies

Na de uitvoering van de werken bezorgen we je, indien van toepassing, alle garantiecertificaten en attesten om te kunnen genieten van de overheidssubsidies.

Ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken?