Een esthetisch en functioneel groendak op een ondoordringbare EPDM-dakdichting

De EPDM Rubbergard van Elevate is de ideale ondergrond voor de aanleg van een extensief groendak met sedumplanten. Het membraan is wortelwerend en is 1,52mm dik. Het heeft een verwachte levensduur van 50 jaar.

Dakdichting en aanleg van jouw groendak door dezelfde aannemer

Omdat we de isolatie en de EPDM-afwerking van je plat of licht hellend dak hebben uitgevoerd, weten we als geen ander waar we bij de aanleg van je groendak rekening mee moeten houden, zonder de waterdichtheid en de levensduur van je dak in gevaar te brengen.

Heb je advies nodig over de aanleg van een groendak op jouw pand?

Vegetatiematten van BossCover Green groendak

Voor de aanleg van je groendak maken we gebruik van de vegetatiematten van BossCover Green. Ze hebben een aantrekkelijk aanbod vegetatiematten met wilde bloemen, kruiden, grassen en/of vetplanten die het hele jaar door een andere aanblik geven aan je groendak.

Meer informatie over BossCover Green »

Sempergreen Place ’n go Sedumtrays

De Sempergreen Place ‘n go Sedumtray is een lichtgewicht tray die we rechtstreeks op het dak plaatsen. Hierdoor ontstaat er in een handomdraai een direct-groen resultaat op het dak. Deze sedumtrays passen we toe op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 15 graden.

Meer informatie over Sempergreen Place ’n go Sedumtray »

Voordelen van een groendak