Kies voor een plat dak in EPDM met 20 jaar garantie op de EPDM-dichting

EPDM-dakrubberfolie van Elevate gebruiken we voor het duurzaam waterdicht maken van al je platte en licht hellende daken. Bij nieuwbouwwoningen plaatsen we eerst een dampscherm in V-Gard Elevate of bitumen en isolatie. Pas daarna volgt het Elevate-membraan.

Bij renovaties kunnen we de EPDM meteen op de bestaande dakdichting aanbrengen. Al komt het vaak voor dat we bestaand materiaal eerst moeten verwijderen en na-isoleren. We plaatsen ook lichtkoepels van SkyluxVelux en Fakro.

Naadloos tot oppervlakten van 15,25 x 30,5 meter

De kans op menselijke fouten wordt drastisch gereduceerd door de grote oppervlakte die we naadloos kunnen installeren. Afhankelijk van de situatie kunnen we kiezen voor een volledige verlijming van de EPDM-folie op de onderlaag of een losse plaatsing die vervolgens geballast wordt door rolgrind 16/32. In beide gevallen voorzien we aan de dakrand en andere hindernissen een kimfixatiestrook, zodat het EPDM stevig op zijn plaats blijft.

Voor platte daken waar op geleefd wordt

De standaarddikte van Elevate EPDM is 1,52mm aangezien een plat dak steeds vaker een actieve bestemming krijgt als dakterras, groendak of locatie om zonnepanelen te plaatsen. De EPDM-folie heeft geen onderhoud nodig.

Wil je ook een dak waar je de komende 50 jaar niet naar om moet kijken?

Voordelen van dakdichting met Elevate EPDM Rubbergard