We zien geen dak, we zien de weg die het regenwater op een dak aflegt

Platte daken stellen hun eigen eisen inzake isolatie en afdichting. Meer dan 25 jaar geleden deden we als dakdekkers onze eerste ervaringen op met EPDM Rubbergard voor de afwerking van platte en licht hellende daken. Het was aanvankelijk niets meer dan een interessant alternatief voor roofing, waarmee dat soort daken standaard afgedicht werden.

Team dakwerkers van mj-roofs
Team MJ-Roofs

EPDM is op alle vlakken beter

Als vakman zie je geen dak maar zie je vooral de weg die het regenwater op een dak aflegt en ga je op zoek naar de meest accurate manier om ervoor te zorgen dat het op geen enkele manier een pand kan binnendringen.

Al snel bleek dat EPDM Rubbergard voor platte en licht hellende daken op heel wat vlakken beter was dan de klassieke roofing. De naadloze membranen zijn niet alleen sneller om te plaatsen, ook de verwachte levensduur en de duurzaamheid van de afwerkingslaag is vele keren hoger.

Elevate Licensed Contractor

Intussen worden die eerste positieve ervaringen telkens weer herbevestigd en hebben we van Elevate de Licensed Contractor Award gekregen.

Dat is een label dat de producent uitreikt aan professionele dakdekkers en hun personeel die een opleiding hebben gevolgd om met hun producten te werken. Ook houden ze op regelmatige tijdstippen grondige steekproeven om de kwaliteit van de opgeleverde werken te controleren.

We vonden het zinvol om ons daarvoor te engageren omdat we elke dag de kwaliteit van de Elevate-producten ervaren. Ze bieden ons de mogelijkheid om in alle mogelijke omstandigheden onze belofte aan onze klanten waar te maken.

Zaakvoerder mj-roofs

Michael Van Kerschaver

Zaakvoerder MJ-Roofs

Wil je de komende 50 jaar een stevig dak boven het hoofd?