MJ-Roofs verwelkomt de toekomst met Elevate (voorheen Firestone)

Elevate rebranding

Het is een tijd van vernieuwing in de wereld van dakwerken. Firestone Building Products, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de dakbedekkingssector, heeft een transformatie ondergaan. Onderdeel van de wereldwijde Holcim Group, maakt Firestone nu een rebranding naar Elevate, een naam die de ambities en visie van het bedrijf voor de toekomst weerspiegelt.

Firestone logo

wordt

Mj-roofs verwelkomt de toekomst met elevate (voorheen firestone) 1

Firestone wordt Elevate

Bij MJ-Roofs vertrouwen we al jarenlang op de kwalitatieve producten van Firestone voor onze dakwerken: het waterdicht maken van platte daken met EPDM. Deze aankondiging brengt een nieuw tijdperk van groei en evolutie voor zowel MJ-Roofs als onze partner Elevate.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en service waar Firestone voor bekend stond, onveranderd blijven bij Elevate. Onze klanten kunnen nog steeds dezelfde hoge standaarden verwachten die altijd centraal stonden in onze samenwerking met Firestone en nu met Elevate.

Het verhaal van Firestone en MJ-Roofs

Als experts in dakwerken werken we bij MJ-Roofs enkel met de beste, meest kwalitatieve producten. Meer dan 20 jaar geleden ontdekten we de voordelen van het gebruik van EPDM-dakrubber voor de afwerking van platte en licht hellende daken. Het was toen dat we onze relatie met Firestone Building Products begonnen, aangetrokken door hun kwalitatieve, duurzame en gemakkelijk te verwerken producten.

Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, samen met het gebruik van Firestone producten, heeft ons de Licensed Contractor Award opgeleverd, een erkenning van Firestone Building Products voor professionele dakdekkers die een opleiding hebben gevolgd om met hun producten te werken.

Terwijl Firestone overgaat in zijn nieuwe identiteit als Elevate, kijken we uit naar het voortzetten van deze productieve relatie. We zijn ervan overtuigd dat Elevate ons dezelfde uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid zal blijven bieden die we gewend zijn van Firestone.

Elevate: dezelfde kwaliteit, nieuwe identiteit

Een nieuwe naam roept vragen op. Zal Elevate de vertrouwde kwaliteit en service van Firestone evenaren? Het antwoord is volmondig: ja.

Meer dan een nieuwe naam: Elevate staat voor voortdurende evolutie en innovatie, met behoud van de kernwaarden – hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten.

Onderdeel van de Holcim Group: Met de steun van de wereldwijde leider in innovatieve bouwoplossingen, bouwt Elevate verder op de sterke fundering die Firestone heeft gelegd.

Dezelfde mensen, producten en normen: Of je nu vertrouwd bent met RubberGard™ EPDM, UltraPly™ TPO of ISOGARD™ isolatie, Elevate houdt vast aan deze vertrouwde productlijnen.

Verder gaan dan een naamsverandering: Elevate streeft ernaar de reputatie van Firestone hoog te houden en tegelijkertijd te bouwen aan een nog betere toekomst.

Voor ons bij MJ-Roofs betekent deze verandering een kans om met een vernieuwd merk te werken dat onze waarden van kwaliteit en betrouwbaarheid deelt. We kijken uit naar de kansen die Elevate biedt.

Logo van elevate (voorheen firestone)
Het nieuwe logo van Elevate, voorheen Firestone.

MJ-Roofs & Elevate: samen naar nieuwe hoogten

Bij MJ-Roofs zijn we meer dan enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk met Elevate! Niet zomaar een naamsverandering, maar een belofte van voortdurende groei en verbetering in de wereld van dakwerken.

Nieuwe energie, dezelfde passie: we bruisen van energie als we denken aan de mogelijkheden die Elevate met zich meebrengt! Maar onze passie om de beste kwaliteit in dakbedekking te leveren, blijft ongewijzigd. We staan klaar om deze nieuwe uitdagingen met open armen te verwelkomen!

Vertrouwde kwaliteit, verfrissende visie: hoewel we al vertrouwen hebben in de producten van Elevate, zijn we geïnspireerd door hun vernieuwde toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Dit past perfect bij onze eigen toewijding om steeds betere oplossingen voor onze klanten te bieden.

Op naar de toekomst: we zijn enthousiast om samen met Elevate onze klanten te blijven voorzien van topkwaliteit dakoplossingen. Onze samenwerking met Elevate biedt een spannende blik op de toekomst van dakwerken!

MJ-Roofs: Jouw betrouwbare partner voor EPDM-dakwerken

Bij MJ-Roofs geloven we in kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Dit zijn de pijlers waarop ons bedrijf rust en waar we trots op zijn. Als erkend aannemer door Elevate, vroeger bekend als Firestone, blijven we toegewijd aan deze kernwaarden.

Mj-roofs verwelkomt de toekomst met elevate (voorheen firestone) 2

Onze belofte

Wij garanderen kwaliteit. Of het nu gaat om een nieuw project of een dakrenovatie, wij bieden de beste oplossingen met de meest duurzame materialen.

Onze passie

Wij houden van wat we doen! We zijn toegewijd aan het creëren van waterdichte platte daken met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Onze ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in EPDM-dakwerken, vertrouwen we op onze knowhow en de hoge prestaties van Elevate producten om onze klanten tevreden te stellen.

Onze mensen

Ons team is onze kracht. We zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en producten om je de best mogelijke service te bieden.

We kijken ernaar uit om samen met Elevate en jou naar nieuwe hoogten te stijgen. Jouw dak is onze zorg, en we stoppen niet tot we het perfect hebben gemaakt!

Picture of Michael Van Kerschaver

Michael Van Kerschaver

Zaakvoerder MJ-Roofs
Meer dan 25 jaar praktische ervaring in Elevate EPDM, platte daken, vijvers en groendaken.